follow Catalog firme » Chimice » Vopsele » Judetul BRASOV
  home     Vopsele   Judetul BRASOV

Vopsele Brasov

Obtineti cel mai bun pret pentru vopsele completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
vopsele fier forjat, vopsele patina, vopsele speciale, vopsea pilitura metal, vopsea negru mat, vopsele brasov, vopsele germania, vopsea acrilica, vopsea acrilica, vopsele profesionale (Brasov, BRASOV)
Compania noastra este importator direct si distribuitor national de vopsele si alte produse profesionale pentru fier forjat, confectii metalice si nu numai, fabricate de compania weigel+schmidt lackchemie gmbh din germania. contactati cu incredere echipa noastra tanara si dinamica, va stam la dispozitie cu informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite. acum ne gasiti si pe www.vopseafierforjat.ro..
euro *** ***Click aici!
vopsele trasaj, vopsele santier, vopsele forestiere (Brasov, BRASOV)
Davexim este o companie de import si distributie de articole profesionale pentru sectorul forestier si, mai nou, pentru topografie, constructii si aplicatii speciale. firma davexim este prezenta pe piata din anul 2004 si este situata in brasov, o zona cu traditie in prelucrarea lemnului. solutiile pe care le ofera davexim vizeaza atat produse clasicizate, cat si produse inovative, de ultima generatie...
0744 *** ***Click aici!
vopsele lavabile, vopsele brasov, vopsele lavabile brasov (Brasov, BRASOV)
S.c maracet srl brasov a luat fiinta in iunie 2001 si produce adezivi pe baza de poliacetat de vinil sub marca inregistrata maracet, folositi in industria lemnului, panouri, mobila, cartoane si hartie, constructii dar si vopsele lavabile de exterior si interior, lacuri ecologice si chituri pentru lemn. s.c. maracet s.r.l. si-a castigat increderea multor clienti care utilizeaza produsele sale in industrii ca: lemn/mobila,..
0268 *** ***Click aici!
vopsele marcaje rutiere (Brasov, BRASOV)
Sintem reprezentanta unor producatori din italia de toata gama produselor privind siguranta circulatiei: indicatoare, semnalizari si vopsele pentru marcaje rutiere. reprezentam firme producatoare de mobilier urban-banci, cosuri de gunoi, iluminat public, etc. reprezentam firma germana ssi-schafer producatoare de containere si europubele de diferite capacitati nacesare colectarii deseurilor. calitatea produselor pe care le reprezentam nu poate fi pusa la indoiala-apartinind c.e-la preturi negocia..
0721 *** ***Click aici!
vopsele spray (Brasov, BRASOV)
Compania temad detine astazi una dintre cele mai mari retele de distributie din domeniul produselor auxiliare pentru constructii, amenajari interioare si bricolaj. oferta temad cuprinde astazi peste 4700 de articole ce acopera o arie larga de necesitati...
0268 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie