follow Catalog firme » Chimice » Vopsele » Judetul GORJ
  home     Vopsele   Judetul GORJ

Vopsele Gorj

Obtineti cel mai bun pret pentru vopsele completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
vopsea anticoroziva gorj, vopsea impremeabila gorj, vopsea rezistenta la temperaturi mari, vopsea cu reflexie solara ridicata, vopsea bariera termica, vopsea anticoroziva, vopsea impermeabila, vopsea bariera termica gorj, vopsea cu reflexie solara ridicata gorj, vopsea rezistenta la temperaturi mari, vopsele, vopsele impermeabile, vopsele anticorozive (Targu Jiu, GORJ)
ThermaCote - Este un izolant lichid cu multiple intrebuintari, disponibil sub forma obisnuita sau incombustibila (ignifuga). ThermaCote reprezinta o alternativa ieftina in comparatie cu pretul ridicat al izolatiei industriale. Datorita faptului ca se lipeste de suprafata pe care o izoleaza, reduce semnificativ procesul de coroziune si formarea ruginei. Utilizarea lui poate reduce semnificativ costurile pentru alte materiale si poate largi un spatiu interior,..
0765 *** ***Click aici!
vopsea hidroizolanta (Targu Jiu, GORJ)
Ofera produse pentru: hidroizolatii in mediu umed, protejarea peretilor interiori pentru constructii, enzime pentru stabilizarea solului. o companie care pune la dispozitia firmelor din domeniul constructiilor urmatoarele grupe de produse: aditivi pentru imbunatatirea betoanelor si mortarelor, materiale hidroizolante pentru subsoluri si bazine, materiale hidroizolante pentru terase si ziduri, tencuieli si mortare gata preparate...
0766 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie