follow Catalog firme » Chimice » Vopsele » Judetul ILFOV
  home     Vopsele   Judetul ILFOV

Vopsele Ilfov

Obtineti cel mai bun pret pentru vopsele completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
vopsea lavabila reflectorizanta, vopsea lavabila interior, vopsea lavabila antimucegai, vopsea hidroizolanta, vopsea antifonica, vopsea acrilica, vopsea ignifuga, vopsea tigla, vopsea ignifuga, vopsea hidroizolanta, vopsele industriale, vopsele lavabile emulsionate, vopsele pardoseli, vopsele emulsionate, vopsea antimucegai, vopsele superlavabile, vopsele lavabile, vopsele, vopsea clorcauciuc, vopsea ignifuga (JILAVA, ILFOV)
0724 *** ***Click aici!
vopsea pulbere pentru calorifere, vopsea pulbere pentru tevi, vopsea pulbere, vopsea pulbere electrostatica ploiesti, vopsea electrostatica ploiesti, vopsea poliesterica, vopsea pulbere electrostatica, vopsea electrostatica, vopsea pulbere decorativa, vopsea pulbere industria auto, vopsea pulbere pentru sticla, vopsea pulbere pentru usi, vopsea pulbere pentru mdf (POPESTI-LEORDENI, ILFOV)
Din 1988 compania pulver kimya sa este conducatoare in industria de fabricatie a pulberii de acoperire - vopsea pulbere electrostatica - pe piata din turcia, exportand din 1994 in peste 30 de tari. are o capacıtate de productie de 21000 tone/an din care exporta 55% iar 45% este pentru piata din turcia. certificate recunoscute international: iso 9001-2008 din mai 1995; qualicoat din noiembrie..
0744 *** ***Click aici!
vopsele lavabile exterior, vopsele lavabile, vopsele lavabile interior, vopsea lavabila mures, vopsea lavabila (Otopeni, ILFOV)
Echipa vipiant a reusit sa puna bazele unei companii de succes in domeniul comertului cu organe de asamblare, suporti tv si suporti pentru lcd si plasma, vopsele lavabile pentru interior si exterior, sisteme de jgheaburi si burlane, sisteme de invelitori si conectori metalici pentru asamblarea lemnului si placilor osb. vipiant are ca scop accentuarea activitatii de comert prin stabilirea relatiilor de afaceri cu companii..
0725 *** ***Click aici!
vopsele lavabile exterior, vopsele lavabile interior, vopsele lavabile, vopsele siliconice, vopsele lavabile bucuresti (Ilfov, ILFOV)
Yola Weiss produce tencuieli decorative acrilice si siliconice, vopsele lavabile pentru interior si exterior acrilice si siliconice, amorse profesinale, coloranti. Politica Yola Weiss se bazeaza pe calitatea produselor ceea ce implica respect fata de munca, dezvoltare permanenta, creativitate, sustinute de o echipa de prfesionisti avand parteneriate durabile bazate pe incredere si sinceritate. Yola Weiss ofera produse de calitate profesionala la pretul corect, fiind..
0734 *** ***Click aici!
vopsele decorative (Ilfov, ILFOV)
Menatwork est prefabricate este un important furnizor de materiale pentru constructii, produse pentru amenajari interioare si finisaje, echipamente pentru instalatii electrice, corpuri si sisteme profesionale de iluminat, echipamente termice si sisteme de climatizare. oferta marfurilor furnizate de menatwork est prefabricate, deserveste necesitatile lucrarilor in constructii de tip profesional, rezidential, comercial, industrial, civil, edilitar...
0215 *** ***Click aici!
vopsele ilfov (Ilfov, ILFOV)
Materialeieftine este magazinul online al companiei ursu construct 2005, companie ce activeaza pe piata materialelor de constructii din anul 2005. oferind clientilor nostri produse si servicii de calitate ne dorim ca prin intermediul platformei de comert electronic sa facilitam accesul tuturor catre o gama cat mai larga de produse...
0723 *** ***Click aici!
vopsele (Ilfov, ILFOV)
MAROLA GENERAL ACTIVITIES SRL este o firma infiintata in anul 1991, ca o companie specializata pe comercializarea si distributia de produse metalurgice si materiale pentru constructii, Marola este astazi una dintre cele mai eficiente si inovatoare companii din sectorul de retail al produselor metalurgice si materialelor de constructii pe piata din Judetul Ilfov si Bucuresti. Misiunea noastra este aceea de a oferi partenerilor..
0213 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie