follow Catalog firme » Chimice » Vopsele » Judetul TIMIS
  home     Vopsele   Judetul TIMIS

Vopsele Timis

Obtineti cel mai bun pret pentru vopsele completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
vopsea timisoara, vopsele lavabile timisoara, vopsea decorativa, vopsea, vopsele lavabile, vopsea decorativa timisoara, vopsele decorative (Timisoara, TIMIS)
Firmă locală producatoare de vopsele lavabile de cea mai buna calitate cu reţete din italia, pigmenţi din franţa, cât şi tencuieli decorative şi mozaic de diferite forme şi culori. Axată pe calitate la un preţ sub nivelul pieţei datorită contractelor cu diferite echipe de construcţie şi fără punct de desfacere sau intermediari în vânzarea vopselei. Firma comercializează şi vinde profile pvc gresie-faianţă şi..
0754 *** ***Click aici!
vopsele, vopsele timisoara (Timisoara, TIMIS)
C&i models doreste sa aduca pe piata pasionatilor de modelism, atat celor interesati de aviatie, blindate, marina, cat si celor interesati de modelism feroviar, o gama cat mai variata de produse. modelele pe care vi le propunem dorim si speram sa fie cat mai inedite si sa aduca un suflu proaspat acestui domeniu...
0757 *** ***Click aici!
vopsele timis, vopsele timisoara (Timisoara, TIMIS)
Firma noastra are ca obiect de activitate consultanta si asistenta tehnica in vopsire, protectie prin vopsire anticoroziva si la foc, comercializare de vopsele. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
2562 *** ***Click aici!
vopsea piscina, vopsea marcaje rutiere (Timisoara, TIMIS)
Grupul nostru de firme are ca principal obiect de activitate , distributia si comercializarea la nivel national de sisteme de epurare,elemente de canalizare,utilaje pentru constructii, unelte si scule,accesorii auto etc. productie publicitara: cataloage, reclame luminoase, totemuri, print digital, webdesign, logo design, casete luminoase, bannere,standuri de expozitie, distributie de flyere etc. promovare de produse si firme, reprezentare comerciala..
0724 *** ***Click aici!
vopsele lavabile, vopsele (Timisoara, TIMIS)
Suntem o companie localizata in pietroasele, judetul buzau, si infiintata in anul 2005. cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de materiale de constructii, var, ciment, nisip, vopsele, ipsos, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. in principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din romania...
0700 *** ***Click aici!
vopsele timisoara, vopsele astek (Timisoara, TIMIS)
Domeniul in care societatea noastra isi desfasoara activitatea este cel al finisajelor interioare si exterioare, constructiilor civile si industriale, vopsirii si zugraveli industriale, distributia produselor (vopselelor) astek iar de 1 luna are un punct nou de activitate pe strada romulus nr. 11 constand intr-un bar select. societare are un numar de 25 angajati calificati pe perioada nelimitata, si in functie de amploarea lucrarilor..
0356 *** ***Click aici!
vopsele auto (Timisoara, TIMIS)
Comercializam piese auto pentru toata gama dacia. comercializam piese si accesorii pentru urmatoarele tipuri de autoturisme: logan diesel, logan benzina, logan 15dci, logan 14mpi, logan 16v, logan van, logan pickup, logan papuc, dacia 1310, papuc 19d, printre produsele pe care le comercializam amintim: pisese auto timisoara, accesorii, vopsele, anvelope, anvelope barum, ulei, uleiuri, kit ambreaj, elemente caroserie, etc...
0356 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie