follow Catalog firme » Chimice » Vopsele
  home     Chimice   Vopsele

Vopsele

Obtineti cel mai bun pret pentru vopsele completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
vopsele lavabile exterior, vopsele lavabile, vopsele lavabile interior, vopsea lavabila mures, vopsea lavabila (ILFOV)
Echipa vipiant a reusit sa puna bazele unei companii de succes in domeniul comertului cu organe de asamblare, suporti tv si suporti pentru lcd si plasma, vopsele lavabile pentru interior si exterior, sisteme de jgheaburi si burlane, sisteme de invelitori si conectori metalici pentru asamblarea lemnului si placilor osb. vipiant are ca scop accentuarea activitatii de comert prin stabilirea relatiilor de afaceri cu companii..
0725 *** ***Click aici!
vopsele bucuresti, vopsele lavabile, vopsele decorative, vopsele decorative interior, vopsele decorative exterior (BUCURESTI)
Vindem materiale de constructii, importatori directi si exclusivi. vindem/aplicam resinpav c este o rasina sintetica hidrosolubila aditionata cu material inertsi care prezinta o rezistenta superioara la uzura. aplicatii este utilizata cu scopul de a proteja / decora suprafetele asfaltice sau din beton. este disponibila in diverse culori : rosu, gri, bej, galben, ocru, maron deschis, negru, albastru si verde. avantaje suprafetele bituminoase /..
0732 *** ***Click aici!
vopsele lavabile exterior, vopsele lavabile interior, vopsele lavabile, vopsele siliconice, vopsele lavabile bucuresti (ILFOV)
Yola Weiss produce tencuieli decorative acrilice si siliconice, vopsele lavabile pentru interior si exterior acrilice si siliconice, amorse profesinale, coloranti. Politica Yola Weiss se bazeaza pe calitatea produselor ceea ce implica respect fata de munca, dezvoltare permanenta, creativitate, sustinute de o echipa de prfesionisti avand parteneriate durabile bazate pe incredere si sinceritate. Yola Weiss ofera produse de calitate profesionala la pretul corect, fiind..
0734 *** ***Click aici!
vopsea lavabila pereti, vopsele interior, vopsele lavabile, vopsele lavabile interior, vopsele lavabile exterior (MARAMURES)
StoRo profesionisti in finisaje Gama de produse comercializate de StoRo este alcatuita dintr-o varietate de materiale germane, produse de STO AG si companiile subordonate: Cretec, Verotec Prin promovarea calitatii pe piata romaneasca tindem spre solutii mai estetice si mai functionale...
0262 *** ***Click aici!
vopsele ecologice, vopsele lavabile, vopsele de exterior, vopsele de interior, vopsele tulcea (TULCEA)
Producator si distribuitor vopseluri, diluanti, adezivi. madona prodchim srl se ocupa cu distribuirea materialelor de finisaj exterior si interior in tara: lacuri si vopsele, materiale de tratament pentru lemn, vopsele ecologice, tencuieli decorative, grunduri, gleturi, adezivi. lacuri, vopsele, impregnanti, lacuri si vopsele ecologice, tencuieli decorative, sisteme de pigmentare automata, sisteme termoizolante, tencuieli fine, grunduri, materiale pentru gletuit, vopsele, etc...
0240 *** ***Click aici!
vopsele lavabile pitesti, vopsea lavabila arges, vopsea lavabila, vopsea lavabila interior, vopsea lavabila exterior (ARGES)
Decoratiuni clasice si speciale firma comercializeaza materiale pentru finisaje si decoratiuni interioare sau exterioare, la preturi avantajoase. Toate produsele sunt ecologice (pe baza de apa) Produsele comercializate sunt : vosea lavabila interior-exterior, alba sau colorata, tencuieli decorative, glet umed pentru finisaj, adeziv umed universal(piatra ornament, gresie-faianta, etc), amorsa de perete, amorsa de bitum pentru hidroizolatie, pigmenti, stuco venetiano, marmorino, desire, venus, planet..
0745 *** ***Click aici!
vopsea lavabila, vopsele lavabile (BUZAU)
Emir 2005 s.r.l., este alaturi de tine in fiecare etapa a constructiei si iti ofera cele mai bune si mai durabile materiale pentru casa ta. convinge-te ca nu este o reclama gratuita, accesand catalogul nostru de produse! contacteaza-ne pentru detalii si vei realiza ca produsele noastre chiar se vand, nu au nevoie de reclama!..
0744 *** ***Click aici!
vopsea termoizolanta, vopsele termoizolante (SIBIU)
Distribuitor produse nanotehnologice pentru protectia de durata a suprafetelor din sticla, metal, lemn, piatra, granit, marmura, precum si a suprafetelor din material textil si material plastic. produsele distribuite confera suprafetelor proprietati hidrofobe, protectie impotriva radiatiilor uv si proprietati antibacteriene pe durata a 5 - 8 ani...
0723 *** ***Click aici!
vopsele lavabile, vopsele, vopsea lavabila, vopsele speciale (CLUJ)
Producator mortare uscate-gama baulinie, adezivi ceramici, adeziv de polistiren, chit de rosturi, gleturi, sapa autonivelanta, tinci,mortare de zidarie si tencuit, sistem termoizolant bautherm, gama smart-vopsele lavabile, tencuieli decorative si mozaicate, primer si amorse, vopsele speciale...
0723 *** ***Click aici!
vopsea nitro, vopsea nitro pentru metal, vopsea nitro dambovita, vopsea nitro metal dambovita (DAMBOVITA)
Suntem producatori, avem preturi accesibile si super calitate. producem urmatoarele: lac nitrocelulozic (lucios, mat, semimat) grund nitrocelulozic, diluant nitro d002-2, diluanti pentru curatarea matritelor la mase plastice, diluanti degresare( vopsea, cauciuc, grasimi, unsori, metal), vopsea nitro (duco) diverse culori, lac sigma pentru piele ( orice culoare), vopsea nitro numai pentru metal 5 nuante. toate produsele sunt cu uscare rapida...
0245 *** ***Click aici!
vopsele superlavabile, vopsele lavabile danke, vopsele lavabile oskar, vopsele lavabile (GALATI)
La 9 ani de la inființare, compania se pote mandri cu o vastă paletă de produse. In magazinul & depozitul FORCAV, clienții noștri pot alege articole destinate instalațiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare și gaz, materiale de bază in construcții, materiale pentru amenajări interioare, scule și accesorii, unelte, echipamente de protecție, articole pentru grădină. Gama produselor comercializate este extrem de generoasă, depăşind 2.000..
0766 *** ***Click aici!
vopsele, vopsele lavabile, vopsea lavabila interior, vopsea lavabila exterior (IALOMITA)
Chimilin srl a fost infiintata in anul 1991, avand ca obiect de activitate fabricarea vopselelor si lacurilor (cod caen- 2430). in completarea obiectului de activitate, societatea comercializeaza o gama larga de produse in sistemul en gros si en detail.conducerea firmei, al carei capital este integral privat, este asigurata de catre cei trei asociati, in calitate de administratori-manageri...
0243 *** ***Click aici!
vopsele lavabile, vopsele rm valcea, vopsele valcea, vopsea valcea (VALCEA)
Producator vopsele, grunduri alchidice sau ecologice, lacuri ecologice, diluanti, vopsele lavabile si tencuieli decorative. una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0250 *** ***Click aici!
vopsele lavabile, vopsele, vopsele lavabile interior, vopsele lavabile exterior (COVASNA)
Suntem firma producatoare de adezivi tip aracet covacet pentru toate domeniile industriale, vopsele lavabile covacolor, tencuieli decorative cu nanotechnologie si grunduri. Adezivii nostrii sunt folositi atat in industria lemnului, industria hartiei cat si in constructii. producem toate tipurile de adezivi si suntem deschisi la orice cerere. din 2007 s-a largit gama de produse cu vopsele lavabile si tencuieli decorative folosint nanotechnologia, ceea ce..
0264 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie